VOLLEYBAL GRONINGEN

De Meeuwen is een volleybalvereniging vlak bij Groningen. 9 minuten met de trein vanuit Groningen en ook per auto, fiets en bus goed te bereiken. We laten je graag meer zien van ons voor als je volleybal in Groningen zoekt. Tientallen van onze leden zochten ook volleybal in Groningen. 

Volleybal Groningen = De Meeuwen

Tientallen van onze leden wonen in Groningen en reizen met veel plezier een stukje voor onze club. Vaak is even het na het volleybal ook wel even lekker: je koelt lekker af en de adrenaline na een training of wedstrijd is gezakt wanneer je thuis komt waardoor je lekker kunt slapen. Wil je eens gratis ervaren hoe het bevalt vanuit Groningen, volleybal drie keer gratis mee.

De voordelen van De Meeuwen als je uit Groningen komt

Voor De Meeuwen ben je misschien nog wel minder tijd kwijt aan reizen dan de gemiddelde volleybalvereniging Groningen.

Auto

Vanaf de N355 rijd je in 12-15 minuten naar sporthallen Quicksilver S of de Noordster, waar De Meeuwen traint.

Trein

In 9 minuten reis je van het centrum van Groningen naar het centrum van Zuidhorn. Sporthal de Noordster ligt naast het station, de Quicksilver S is op loopafstand.

Bus

Lijn 39 stopt zowel op het station in Zuidhorn (vlakbij sporthal de Noordster) als vlakbij de Quicksilver S in Zuidhorn en rijdt in Groningen door wijken als Vinkhuizen, De Held en Gravenburg.

Als je volleybal Groningen zocht ben je vast benieuwd naar onze sporthallen

Volleybal Groningen Quicksilver S

Sporthal Quicksilver S

In volleybal Groningen is deze sporthal een bekende naam. Al sinds tientallen jaren is dit de thuisbasis van volleybalvereniging De Meeuwen. Hier speelt De Meeuwen haar thuiswedstrijden. Adres: Sportlaan 1 Zuidhorn.

Noordster volleybalvereniging Groningen

Sporthal De Noordster

In de vrij nieuwe Brede School in Zuidhorn zit een ruime en nieuwe sportaccomodatie waar enkele teams van De Meeuwen hun trainingen hebben. Adres: Rijksstraatweg 1 in Zuidhorn. Als volleybalvereniging Groningen makkelijk aan te rijden, want het is de goede kant van het dorp.

De voorzitter over volleybal vanuit Groningen

“Dat De Meeuwen een hele bijzondere volleybalclub is had je waarschijnlijk wel uit mijn mond verwacht, maar dat vele leden uit Groningen volleybal komen opzoeken bij De Meeuwen is daar het grote bewijs van. 

Ik kom zelf 2 tot 3 keer per week uit Groningen naar Zuidhorn om te volleyballen of te vergaderen en het bevalt uitstekend. Je stelt je er echt op in. Ik hoop dat je binnenkort een keertje gratis komt proberen, want waarom zou je het niet doen?

Floris Schakelaar (28) – Voorzitter De Meeuwen

Kom je gratis een keertje meedoen?

Geen zorgen – je mag 3 keer gratis meedoen en je betaalt niet tot je een definitieve aanmelding instuurt. 

De Meeuwen is voor alle niveaus een volleybalvereniging in Groningen

Ruwe diamanten

Of je een beginner of een amateur bent, als je volleybal wil leren dan kan dat bij De Meeuwen. Vind je het leuk om alleen af en toe te ballen doordeweeks? Dan zijn de recreanten echt wat voor jou. Wil je ook kijken of een level hoger een optie voor je is? Kom dan bij onze jeugd of senioren. 

Mini's en jeugd

Onze jeugdteams doen op goed niveau mee aan de NeVoBo competitie. Sommige jeugdleden zitten zelfs bij een RTC (Regionaal Trainingscentrum). We hebben voor alle leeftijden een passend team: van circulatievolleybl tot jeugdvolleybal dus.

Senioren

Studenten, beginners, maar ook topsporters, ex-studenten en ouders met kinderen komen vanuit Groningen naar ons toe voor volleybal. We bieden je competitie van instap- tot regionaal niveau.