Coronamaatregelen

De Meeuwen heeft een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van wat je van ons gewend bent. Doel daarbij is dat iedereen gezond blijft en dat we alles zo veilig mogelijk hebben geregeld. We willen iedereen met klem vragen zich hieraan te houden. Als basis gelden natuurlijk de regels van het RIVM, NOC-NSF en van de Nevobo.

— deze pagina is een levend document en wordt nog verder aangevuld — 
laatste update: 13-9-2020 20:06

Publiek

  • Publiek is niet toegestaan, zonder uitzonderingen. Het is in onze sporthal simpelweg onmogelijk, de ruimte is te klein. We hebben de tribune nodig om wachtende teams een plek te geven. 
  • We bieden als alternatief bij de senioren per veld een videostream aan die bekeken kan worden. Deze wordt alleen aangezet als alle spelers op het veld daar akkoord mee gaan, anders staat hij uit. Jeugdwedstrijden worden niet uitgezonden.

Wedstrijden en omkleden

  • We vragen wachtende teams en scheidsrechters om zoveel mogelijk evenredig te verdelen over de tribune en de twee materialenhokken achter de velden. Er is niet genoeg ruimte om op 1,5e meter te wachten als er 6 grote teams tegelijk wachten. Kijk van te voren goed of er ruimte is, zo niet; blijf dan in de kleedkamer, in de kantine of buiten. We weten dat het niet ideaal is, maar meer ruimte is er niet. 
  • We vragen alle teams van De Meeuwen en onze gasten om thuis om te kleden en te douchen. De kleedkamers zijn wel open en hebben een maximum aantal personen per ruimte, deze staat op de deur. De plekken waar je je mag omkleden zijn aangegeven met tape. 

Kantine

  • De kantine is open, maar er is zeer beperkt plek om te zitten.
  • Waar mogelijk gaat het terras open zodat je ook buiten kunt zitten, maar dat is weer afhankelijk. 

Aanvullende maatregelen

  • Wij vragen scheidsrechters om gebruik te maken van door De Meeuwen beschikbaar gestelde knijpfluiten in plaats van een fluit die in de mond gaat. We verzoeken scheidsrechters met klem die te gebruiken. 
  • Er zijn voldoende schoonmaakdoekjes beschikbaar voor het schoonmaken van ballen, banken, etc. 
Sluit Menu