De Meeuwen H1 en D4 kampioen!

De Meeuwen H1 en D4 kampioen!

Op 18 maart maakte de Nevobo bekend alle competities van Topdivisie en lager te stoppen, vanwege de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. Op 22 maart volgde het nieuws dat ook de Eredivisie per direct werd stilgelegd.

Samen met het Bestuur en de vertegenwoordiging van de volleybalverenigingen is Nevobo tot een besluit gekomen. “Iedereen is zich ervan doordrongen dat we in deze unieke situatie een beslissing moeten nemen en begrijpt dat iedere keuze voor- en nadelen kent.”

Volgens Nevobo wordt de nummer 1 wordt niet benoemd tot kampioen. De eindstanden worden alleen gebruikt om te bepalen welk team promoveert of degradeert. Maar daar denken wij als Meeuwen natuurlijk heel anders over. Deze teams verdienen een prijs en een feest. Ze hebben hier hard voor gewerkt, en hebben deze 1e plek meer dan verdiend!

Heren 1 is kampioen geworden, en zullen volgend seizoen 3e divisie gaan spelen. Ook Dames 4 is dik kampioen geworden, zij zullen promoveren naar de 2e klasse.
Zodra de omstandigheden het weer toelaten, gaan we jullie nog flink in het zonnetje zetten! Tot die tijd; GEFELICITEERD namens ons allemaal.