VOLLEYBAL WESTERKWARTIER

De Meeuwen is een volleybalvereniging uit Zuidhorn, in het Westerkwartier. Of je nu uit Grijpskerk, Aduard, Oldekerk, Leek, Tolbert of Grootegast komt: volleybal is voor jou zeker een optie bij De Meeuwen. 

Volleybal Groningen = De Meeuwen

Tientallen van onze leden wonen in het Westerkwartier en reizen met veel plezier een stukje voor onze club. Vaak is even het na het volleybal ook wel even lekker: je koelt lekker af en de adrenaline na een training of wedstrijd is gezakt wanneer je thuis komt waardoor je lekker kunt slapen. Wil je eens gratis ervaren hoe het bevalt vanuit Westerkwartier, volleybal drie keer gratis mee.

De voordelen van De Meeuwen als je uit het Westerkwartier komt

Voor De Meeuwen ben je misschien nog wel minder tijd kwijt aan reizen dan de gemiddelde volleybalvereniging.

Auto

Vanaf de N355 rijd je zo naar sporthallen Quicksilver S of de Noordster, waar De Meeuwen traint.

Trein

In een paar minuten reis je naar het centrum van Zuidhorn. Sporthal de Noordster ligt naast het station, de Quicksilver S is op loopafstand.

Bus

Lijn 39 stopt zowel op het station in Zuidhorn (vlakbij sporthal de Noordster) als vlakbij de Quicksilver S in Zuidhorn en rijdt door vele dorpen uit het Westerkwartier.

Als je volleybal Westerkwartier zocht ben je vast benieuwd naar onze sporthallen

Volleybal Groningen Quicksilver S

Sporthal Quicksilver S

In volleybal Groningen is deze sporthal een bekende naam. Al sinds tientallen jaren is dit de thuisbasis van volleybalvereniging De Meeuwen. Hier speelt De Meeuwen haar thuiswedstrijden. Adres: Sportlaan 1 Zuidhorn.

Noordster volleybalvereniging Groningen

Sporthal De Noordster

In de vrij nieuwe Brede School in Zuidhorn zit een ruime en nieuwe sportaccomodatie waar enkele teams van De Meeuwen hun trainingen hebben. Adres: Rijksstraatweg 1 in Zuidhorn. Als volleybalvereniging Groningen makkelijk aan te rijden, want het is de goede kant van het dorp.

De voorzitter over volleybal vanuit Groningen

“Dat De Meeuwen een hele bijzondere volleybalclub is had je waarschijnlijk wel uit mijn mond verwacht, maar dat vele leden uit Groningen volleybal komen opzoeken bij De Meeuwen is daar het grote bewijs van. 

Ik kom zelf 2 tot 3 keer per week uit Groningen naar Zuidhorn om te volleyballen of te vergaderen en het bevalt uitstekend. Je stelt je er echt op in. Ik hoop dat je binnenkort een keertje gratis komt proberen, want waarom zou je het niet doen?

Floris Schakelaar (28) – Voorzitter De Meeuwen

Kom je gratis een keertje meedoen?

Geen zorgen – je mag 3 keer gratis meedoen en je betaalt niet tot je een definitieve aanmelding instuurt. 

Volleybal Grijpskerk is een goede combinatie met De Meeuwen. Ook zochten onze leden vaak naar een volleybalvereniging Aduard of een volleybalvereniging Leek. Binnendoor ben je er namelijk zo! En datzelfde geldt voor volleyballen in Noordhorn of Oldekerk De sport volleybal wordt kleiner, maar onze volleybalvereniging wordt juist steeds groter. Vanuit dorpen als Oldehove, Niekerk of Doezum komen soms ook leden aanwaaien.