Zaalvolleybal bij De Meeuwen

Beachvolleybal Zuidhorn bij De Meeuwen

Binnenkort

De Meeuwen is voor alle niveau's en leeftijden

Ruwe diamanten

Of je een beginner of een amateur bent, als je volleybal wil leren dan kan dat bij De Meeuwen. Vind je het leuk om alleen af en toe te ballen doordeweeks? Dan zijn de recreanten echt wat voor jou. Wil je ook kijken of een level hoger een optie voor je is? Kom dan bij onze jeugd of senioren. 

Mini's en jeugd

Onze jeugdteams doen op goed niveau mee aan de NeVoBo competitie. Sommige jeugdleden zitten zelfs bij een RTC (Regionaal Trainingscentrum). We hebben voor alle leeftijden een passend team: van circulatievolleybl tot jeugdvolleybal dus.

Senioren

Studenten, beginners, maar ook topsporters, ex-studenten en ouders met kinderen komen vanuit Groningen naar ons toe voor volleybal. We bieden je competitie van instap- tot regionaal niveau.

Kom je gratis een keertje meedoen?

Geen zorgen – je mag 3 keer gratis meedoen en je betaalt niet tot je een definitieve aanmelding instuurt. 

De voorzitter over De Meeuwen

“Dat De Meeuwen een hele bijzondere volleybalclub is had je waarschijnlijk wel uit mijn mond verwacht, maar dat we al 2 jaar groeien in leden is daar het ultieme bewijs van. 

Ik speel zelf in Heren 1 en ga in de zomer nog door met beachvolleybal. Maar wat er bij jou past, dat is aan jou. Bij De Meeuwen vind je jouw ideale combinatie.”

Floris Schakelaar (29) – Voorzitter De Meeuwen